Scroll to top

ASTON poslovni putni ranac

Novo u ponudi Proizvod meseca

ASTON poslovni putni ranac

Nova generacija poslovnih ran─Źeva
Definitivno No1 u svakom smislu

Tehni─Źki unapre─Ĺen ergonomski oblikovan zadnjim delom sa regulacijom hla─Ĺenja, vodootpornim materijalom i prostranim odeljcima za ged┼żete, ┬áASTON 34.395.10 poslovni ranac je kompaktno re┼íenje za sve poslovne potrebe.

Multifunkcionalni dizajn

Istovremeno lagan i udoban, pogodan je za putovanja, a uz dodatak više funkcionalnih pregrada sve stvari ostaće organizovane i zaštićene.

Dimenzije ranca su 35 x 45 x 18 cm, tako da mo┼żete biti sigurni da ─çete imati dovoljno prostora za sve ┼íto ste spremili da spakujete.

ASTON ranac sa dva odeljka, nalo┼żeni odeljci za tablet i laptop veli─Źine ekrana 15″, tri d┼żepa sa rajsfer┼ílusom napred, dva d┼żepa sa rajsfer┼ílusom sa strane, identifikaciona kartica, u poklon kutiji

Luksuzno pakovanje

Zbog jedinstveno elegantnog pakovanja ovo je odli─Źan poslovni poklon za klijente i saradnike koji su vam posebno va┼żni, za zaposlene sa posebnim zaslugama, kao i uop┼íte za drage osobe iz va┼íeg okru┼żenja.

Poklono kutija uz svaki ranac omogu─çava bezbedan i siguran transport, kao i efektnu prezentaciju proizvoda.

Ergonomski oblikovan

Kada je u pitanju ovaj model vodilo se ra─Źuna o svakom detalju, a posebno o njegovoj udobnosti pri no┼íenju. Oja─Źane ru─Źke i deo za le─Ĺa doprinose mnogo ubla┼żavanju ose─çaja optere─çenosti.

Ergonomski oblikovan le─Ĺni deo koji omogu─çava protok vazduha. Kai┼íevi su tako─Ĺe anatomski oblikovani i mogu se pode┼íavati.

Preporu─Źena dimenzija ┼ítampe: 8 x 4 cm
Preporu─Źeno brendiranje: sito ┼ítampa ili vez

 

aston poslovni ranac impress