Scroll to top

ASTON poslovni putni ranac

Novo u ponudi Proizvod meseca

ASTON poslovni putni ranac

Nova generacija poslovnih rančeva
Definitivno No1 u svakom smislu

Tehnički unapređen ergonomski oblikovan zadnjim delom sa regulacijom hlađenja, vodootpornim materijalom i prostranim odeljcima za gedžete,  ASTON 34.395.10 poslovni ranac je kompaktno rešenje za sve poslovne potrebe.

Multifunkcionalni dizajn

Istovremeno lagan i udoban, pogodan je za putovanja, a uz dodatak više funkcionalnih pregrada sve stvari ostaće organizovane i zaštićene.

Dimenzije ranca su 35 x 45 x 18 cm, tako da možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za sve što ste spremili da spakujete.

ASTON ranac sa dva odeljka, naloženi odeljci za tablet i laptop veličine ekrana 15″, tri džepa sa rajsferšlusom napred, dva džepa sa rajsferšlusom sa strane, identifikaciona kartica, u poklon kutiji

Luksuzno pakovanje

Zbog jedinstveno elegantnog pakovanja ovo je odličan poslovni poklon za klijente i saradnike koji su vam posebno važni, za zaposlene sa posebnim zaslugama, kao i uopšte za drage osobe iz vašeg okruženja.

Poklono kutija uz svaki ranac omogućava bezbedan i siguran transport, kao i efektnu prezentaciju proizvoda.

Ergonomski oblikovan

Kada je u pitanju ovaj model vodilo se računa o svakom detalju, a posebno o njegovoj udobnosti pri nošenju. Ojačane ručke i deo za leđa doprinose mnogo ublažavanju osećaja opterećenosti.

Ergonomski oblikovan leđni deo koji omogućava protok vazduha. Kaiševi su takođe anatomski oblikovani i mogu se podešavati.

Preporučena dimenzija štampe: 8 x 4 cm
Preporučeno brendiranje: sito štampa ili vez

 

  • Tags

    poslovni putni ranac, poslovni rančevi, poslovni rancevi sa stampom, promo torbe, reklamne torbe, reklamni rančevi, torbe sa stampom

Share project
aston poslovni ranac impress