Scroll to top

Fiber laser

Baner Novo u ponudi

Fiber laser

Savremena tehnika markiranja predmeta

Otisak koji se dobija markiranjem je postojaniji od svih drugih vrsta brendiranja jer se urezuje u površinu predmeta.

Ovom tehnikom se dobija diskretan i elegantan otisak na metalnoj površini promo proizvoda. Markiranjem fiber laserom se ostavlja utisak ekskluzivnosti i time dodaje vrednost samom proizvodu prilikom personalizacije.

graviranje fiber laserom na reklamnom materijalu

Fiber laser se u brendiranju reklamnog materijala koristi najviše za specifične proizvode koji su proizvedeni sa preduslovima za ovaj vid laserskog markiranja. Najčešće su to metalne olovke, privesci, metalne šolje, boce i termosi od nerđajućeg čelika, USB flash memorije, ZIPPO upaljači i drugi ekskluzivniji promo pokloni.

Prednost fiber laserskog markiranja je u brzini i kvalitetu.

Fiber laser je veoma moderna i lako prenosiva mašina što doprinosi jednostavnosti samog procesa brendiranja i personalizacije promo poklona. Vrlo jednostavno i pouzdano rukovanje fiber laserom omogućava vrlo precizan otisak do veoma sitnih detalja.

Fiber laser se koristi za markiranje na svim vrstama metala, na predmetima od nerđajućeg čelika, drveta, stakla.

Prednosti laserskog markiranja na metalu fiber laserom su visoka preciznost, tačnost i brzina u odnosu na druge metode graviranja.

Markiranje fiber laserom takođe omogućava graviranje na teško dostupnim mestima i na različitim oblicima i veličinama proizvoda.

  • Tags

    fiber laser, laserkso graviranje, laserska gravura na promo promo proizvodima, markiranje proizvoda

Share project
FIBER_laser_graviranje graviranje fiber laserom na termosu nerdjajuci celik