Scroll to top

FLUID & FLUID LUX metalne boce

Novo u ponudi Proizvod meseca

FLUID & FLUID LUX metalne boce

Naša dobro poznata boca za vodu FLUID dobila je naslednika – FLUID LUX

Na prvi pogled identične, ove dve boce imaju par suštinskih razlika:

Fluid Lux ima tzv. “powder coating” završni sloj obrade. To je mat završnica, koja je, pored estetskog momenta, bitna i zbog toga što je pogodnija za držanje i nošenje, jer sprečava proklizavanje. Ovaj sloj dodaje na otpornosti na grebanje, a poznato je i da je zadržavanje boja prilikom štampe na ovakvim završnicama trajnije.

Fluid Lux ima čep u boji boce, što ga koloritno čini još pogodnijim za personalizaciju, jer se lakše i bolje uklapa uz raznovrsne korporativne boje.

Svojstva koja su dobra, naravno, nismo menjali.

Fluid Lux je i dalje kapaciteta 500 ml, dolazi u 5 klasičnih promotivnih boja, a pakovanje je i dalje 24 komada boca u transportnoj kutiji.

fluid-lux-metalne-boce-impress2

Ono što posebno ističemo u slučaju ove porodice boca su njihove funkcije i materijal.

Fluid i Fluid Lux su izrađene od standardizovanog nerđajućeg čelika vremenom ne podleže koroziji. Obe boce imaju dupli zid, koji stvara vakuum i izoluje toplotu tečnosti unutar boce.

Boca ne sadrži BPA materijal. Ovo je štetna supstanca posebno opasna u materijalima koji su u kontaktu sa hranom i pićem. Čepovi takođe poseduju i silikonski dodatak koji sprečava curenje tečnosti u bilo kojim uslovima.

Za obe boce preporučujemo personalizaciju laserom.

fluid-lux-metalne-boce-impress3

Posebno smo ponosni na momenat održivosti i zaštite životne sredine koji se postižu korišćenjem boca za vodu, umesto klasične plastične ambalaže. Istraživanja pokazuju da ovakve boce za pojedinca “uštede” oko 167 plastičnih boca za vodu godišnje, koje bi završile kao otpad. U slučaju kada širimo svest o štetnosti plastike i utičemo na ljude u okruženju da slede naš primer, ovaj broj se povećava na čak 54 miliona plastičnih boca godišnje.

fluid-lux-metalne-boce-impress4

  • Tags

    fluid boca, metalna boca za pice, metalni termosi, termosi, termosi sa gravurom

Share project
fluid-lux-metalne-boce-impress fluid-lux-metalne-boce-impress1