Scroll to top

HAMMER kolekcija

Novo u ponudi

HAMMER kolekcija

Uvek je pravo vreme da se misli na zaštitu na radu!

U nastavku pogledajte HAMMER kolekciju koju čine radna bluza, pantalone, prsluk i polukombinezon.
Svi HAMMER modeli ( osim HAMMER VEST ) dostupni su u veličinama od S (48) do čak 4XL (60). Sastav materijala od koga su izrađeni je: 65% poliester i 35% pamuk. Preporučena štampa: sito, preslikač, vez.
U zavisnosti od potreba napravite Vašu idealnu kombinaciju.

HAMMER JACKET 58.013.11
Radna bluza, 270gr/m2, platno prepletaj, visoka kragna, preklop sa čičak trakama preko rajsferšlusa, elastične ranfle oko rukava, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, ramena, laktovi), duži zadnji deo, dva džepa na grudima, dva prednja džepa, praktični odeljci za alat, reflektivni detalji, etiketa za lične podatke unutra.

HAMMER PANTS 58.014.11
Radne pantalone, 270gr/m2 , platno prepletaj, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena), džepovi za umetanje štitnika za kolena, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje.

HAMMER BIB PANTS 58.015.11
Polukombinezon, 270 g/m2, platno prepletaj, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa), džepovi za umetanje štitnika za kolena, plaster sa tri džepa, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje.

HAMMER VEST 58.021.11
Radni prsluk, 270 g/m2, platno prepletaj, visoka kragna, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju, šest prednjih džepova, uključujući džep za mobilni telefon i dva džepa sa rajsferšlusom, jedan unutrašnji džep, čičak trake leđima za podešavanje širine u struku, skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Veličine: S, M, L, XL, XXL, 3XL. Sastav: lice – 65% poliester, 35% pamuk; postava – 100% poliester.

KNEE PADS 58.022.10
Štitnici za kolena od EVA pene koji su namenjeni za HAMMER PANTS i HAMMER BIB PANTS. Ovi modeli na kolenima poseduju poseban džep u koji se ovaj dodatak stavlja i time doprinosi dodatnoj zaštiti.
Veličina je univerzalna, a dimenzije su 15 x 20 x 2 cm.

  • Tags

    radna odela, radna oprema, radne pantalone, radni kombinezoni, zastita na radu

Share project