Scroll to top

Novi modeli jednokratnih rukavica

Novo u ponudi

Novi modeli jednokratnih rukavica

Zaštitne rukavice za jednokratnu upotrebu su u ponudi

nitrile-gloves-zastitne-rukavice-impress

NITRILE GLOVES su pregledne rukavice za jednokratnu upotrebu od nitrila. Rukavice su nesterilne, superosetljive, bez pudera, sa mikroreljefom na prstima za bolji hvat. Pogodne su za rukovanje hranom koja nije kisela.

Preporučena područja upotrebe: saloni lepote, veterinarska medicina, kontakt s hranom, poslovi higijenskih i sanitarnih aktivnosti i sl.

nitrile-blend-gloves-zastitne-rukavice-impress

NITRILE BLEND GLOVES su pregledne jednokratne rukavice koje su izrađene od materijala koji je miks vinila i nitrila. Rukavice nežno prijanjaju uz kožu i štite je, prijatne su na dodir i savršene kao zaštita pri raznim lakšim poslovima. Rukavice imaju manžetnu sa porubom za lakše skidanje.

Preporučena područja upotrebe: saloni lepote, veterinarska medicina, kontakt sa nemasnom hranom, poslovi higijenskih i sanitarnih aktivnosti i sl.

vinyl-gloves-zastitne-rukavice-impress

VINYL GLOVES – Vinil rukavice se koriste za opštu upotrebu kada je rukavice potrebno koristiti češće, ali u kraćim vremenskim intervalima. Rukavice od vinila su najpopularnije na tržištu zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta. Odlična su alternativa rukavicama od lateksa, pa su idealne za osobe koje su sklone alergiji.

Preporučena područja upotrebe: u domaćinstvu, u frizerskim salonima i salonima lepote, u prehrambenoj industriji za kontakt sa nemasnom hranom kao i za upotrebu u farmaceutskoj industriji.

  • Tags

    gloves, nitrilne rukavice, safety gloves, vinilne rukavice, zastitne rukavice

Share project
zastitne-rukavice-impress zastitne-rukavice-impress1