Scroll to top

Kolekcija kalendara za sezonu 2022

Akcijska ponuda Naša preporuka Novo u ponudi

Kolekcija kalendara za sezonu 2022

Sezona kalendara polako počinje!

Pogledajte kompletnu kolekciju Kalendara za 2022 godinu

Pored kalendara koji su deo naše standardne ponude ovoga puta smo za Vas pripremili i 4 noviteta:

Novitet je Kalendar XX VEK // 70.098
Kalendar je dvomesečni i ima 7 listova, a na 6 listova kroz crno beli kolaž predstavljene su neke od najistaknutijih ličnosti iz sveta nauke i umetnosti, zabave, filma i sporta koje su obeležile vek za nama.

Novitet je i mesečni, Stoni kalendar PRAVOSLAVNI 99 // 70.099 koji ima 13 listova. Kalendar sadrži različite crkvene motive, a ono po čemu se izdvaja je srebrno postolje koje daje ovom kalendaru posebnu notu elegancije.

DAILY WALL CALENDAR // 70.100 je zidni, mesečni planer koji ima 13 listova sadrži mesečeve mene kao i neradne dane: državne i verske praznike za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Format mu je 11 x 48.9 cm po čemu se ističe i idealan je za one koji žele nešto novo i malo drugačije.

Kako bismo odgovorili na aktuelne trendove i potrebe savremene porodice dizajnirali smo mesečni PORODIČNI PLANER // 70.101 Planer se sastoji od 14 listova sa kolonama za svakog člana porodice kako bi se organizacija vremena olakšala, a sve obaveze sumirale na jednom mestu. Planer sadrži neradne dane: državne i verske praznike za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Prezentoar kalendara je spreman, možete svratiti do nas da uživo pregledate modele!

  • Tags

    kalendari, kalendari 2022, rokovnici, stampa kalendara, stampa na kalendarima

Share project
kalendari 2022 impress zidni kalendari 2022 impress stoni kalendari 2022 impress