Scroll to top

NOVI MODELI RANČEVA

Novi proizvodi

NOVI MODELI RANČEVA

Popularnost rančeva iz godine u godinu je sve veća

Razlog je promena stila života koji nameće da gde god da krenemo sa sobom nosimo gomilu stvari koje ne mogu više stati u džep, ceger ili torbu.

Izdvojili smo za Vas nekoliko modela koji odgovaraju različitim potrebama i odličan su poklon za svaku priliku.

NED 34.384 Ranac sa jednim odeljkom i prednjm džepom sa rajsferšlusom, naloženom zadnjom stranom i otvorom za slušalice.

PUNTO 34.355 Sigurnosni ranac sa jednim glavnim odeljkom, naloženim odeljcima za tablet i laptop veličine ekrana 15”, USB konektorom, skrivenim džepom sa rajsferšlusom pozadi i držačem za telefon na ručki.

GENT 34.354.11 Poslovni ranac sa jednim glavnim odeljkom, naloženim odeljcima za tablet i laptop veličine ekrana 15”, dva bočna džepa sa rajsferšlusom, u poklon kutiji.

HADSON 34.351.11 Sigurnosni ranac sa jednim glavnim odeljkom, naloženim odeljcima za tablet i laptop veličine ekrana 17″, USB konektorom, skrivenim džepom sa rajsferšlusom pozadi i dva džepa sa strane, u poklon kutiji.

BERN 34.380.10 Ranac sa tri glavna odeljka, naloženim odeljkom za laptop veličine ekrana 15”, odeljkom za tablet, džepom bez rajsferšlusa napred, dva mrežasta džepa i dva džepa sa rajsferšlusom sa strane, USB konektorom i konektorom za slušalice, skrivenim džepom pozadi.