Scroll to top

NOVI MODELI ROKOVNIKA

Novo u ponudi

NOVI MODELI ROKOVNIKA

Upoznajte se sa novitetima rokovnika koje smo za Vas pripremili za ovu sezonu

   HELSKINKI A5 60.942 – Nastao je kao odgovor na veliki broj zahteva za rokovnikom manjeg formata. Po svim karakteristikama identičan je modelu Helsinki osim po dimenziji, a dostupan je u 4 boje: teget, siva, crna i crvena.

   VENTURA 60.901 – Od ove sezone najpopularniji model rokovnika ima novi žig koji po prvi put nije u formi godine već je univerzalan kao i knjižni blok koji više ne sadrži mapu niti uvodne strane, pa je tako potpuno neutralan. Dostupan je u čak 14 boja po čemu se izdvaja u odnosu na sve modele iz naše kolekcije.

   SHERWOOD 60.046 – Model je zadržao sve karakteristike osim godine na korici. Knjižni blok je odštampan na krem ofsetnom 80 g/m² papiru i ima 256 strana (240 + 16 kolor mapa).  Korice su obložene eko kožom sa teksturom drveta i dostupan je u 6 boja.

   TOKYO 60.941 – Potpuno novi model datumiranog rokovnika. Knjižni blok je odštampan na krem ofsetnom 70 g/m2 papiru i ima čak 336 stranedatumiran je po principu jedan radni dan jedna strana. Za oblaganje korice korišćen je vinil papir. Preporučena štampa: sito štampa, folija tisak, digitalna štampa.

   LONDON  60.939 – Pravi klasik među rokovnicima, a od ove sezone ima i novi žig.  Knjižni blok je odštampan na krem ofsetnom 80 g/m2 papiru poseduje 256 strana (240+ 16 kolor mapa). Termo osetljiva eko koža je korišćena za oblaganje korica pa je preporučena štampa: suvi žig, sito, laserska gravura, digitalna štampa.

novi modeli rokovnika impress