Scroll to top

Pozivnice, čestitke i ulaznice

Pozivnice, čestitke i ulaznice

Pozivnice se koriste prilikom organizovanja raznih događaja, seminara, manifestacija, ali i poslovnih ili privatnih proslava.

Svaka pozivnica je jedinstvena i opisuje ukratko događaj za koji je namenjena. Prilikom dobijanja pozivnica primalac će stvoriti određenu sliku predstojećeg događaja i dobiti određena očekivanja, zbog toga je bitno voditi računa o načinu izrade po pitanju dizajna i kvaliteta same štampe.

Čestitke se koriste uglavnom u vreme praznika ili nekog bitnog događaja. Namena im je da prenesu lepe želje i čestitanja, primaocu ulepšaju dan i izmame osmeh na lice. Zbog toga su čestitke u većini slučajeva posebnog dizajna, većeg kolorita, posebnih oblika i veličina, kako bi bile jedinstvene i atraktivne.
U poslovnom svetu se čestitke koriste kako biste se povezali sa svojim klijentima i saradnicima.

Ulaznice su neophodne prilikom organizovanja svakog događaja, koncerta, manifestacije, skupa, predavanja zatvorenog tipa. Prvenstveno radi evidencije polaznika i posetilaca, a takođe i radi privlačenja pažnje, jer moraju odgovarati očekivanjima događaja na koji posetioci dolaze.

  • Tags

    cestitke, dizajn pozivnica, dizajn ulaznica, pozivnice, stampa cestitki, stampa pozivnica, stampa ulaznica, ulaznice

Share project