Scroll to top

Novi modeli promo kišobrana

Proizvod meseca

Novi modeli promo kišobrana

Novi kišobrani sa štampom – kolekcija 2021/22

ALLEGRO 40.060

Allegro je potpuna novina u našoj kolekciji sklopivih kišobrana. Ovo je prvi model koji poseduje platno sa UV zaštitom, kao i automatsko otvaranje i zatvaranje, a mehanizam je i vetrootporan.

TONY 40.055

Tony je kišobran sa mehanizmom u živopisnim bojama. Poseduje automatsko otvaranje i spada u red većih kišobrana sa prečnikom od 110 cm.

ZEUS PLUS 40.057

Zeus Plus je naslednik našeg poznatog modela Zeus. Klasičan model koji dolazi u osnovnim bojama poseduje 8 panela i automatsko otvaranje.

FIORE 40.058

Fiore je novi trendy sklopivi kišobran. Dostupan je u novim, atraktivnim bojama, poseduje vetrootporan mehnizam i automatsko otvaranje i zatvaranje.

CLASSIC RPET 40.059

Classic RPET je naš čuveni Classic model izrađen od recikliranih materijala, sa drvenom ručkom. Ovaj eco model kišobrana takođe poseduje automatsko otvaranje.

Pored novih modela pogledajte i dobro poznate stare modele. Kompletnu ponudu možete pogledati u segmentu KIŠOBRANI.

Kao priprema za novu kišnu sezonu, trudili smo se da unapredimo celu sekciju kišobrana, tako da pored specifikacija, svaki model prate i detaljne fotografije svakog modela sa pratećim opisima funkcija.

Pogledajte kompletnu kolekciju kišobrana

Kako bi Vam dodatno olakšali pregled naših modela, pripremili smo i VODIČ ZA KUPOVINU KIŠOBRANA, koji je slobodan za preuzimanje i predstavlja praktičan alat za prezentaciju kolekcije. U vodiču su prikazane sve osnovne, sa dodatkom specifičnih funkcija, kako biste dobili kompletan uvid u svaki model kišobrana.

Pogledajte vodič za kišobrane

Svi modeli kišobrana se naravno mogu brendirati odgovarajućom tehnikom štampe.

  • Tags

    brendiranje kisobrana, kisobrani, promo kisobrani, reklamni kisobrani, stampa na kisobranima

Share project
Kisobrani-kolekcija-2021-02-impress allegro kisobran brendiranje imperss1