Scroll to top

SAFELAB zaštitna oprema

Novo u ponudi

SAFELAB zaštitna oprema

SAFELAB je naš novi registrovani brend medicinske i nemedicinske opreme, koji trenutno u svom okrilju sadrži preko 30 modela, podeljenih u više različitih kategorija. Cilj nam je da vremenom nastavimo da ga gradimo dodavajući još modela i još novih kategorija.

Ideja koja stoji iza SAFELAB brenda je jednostavna – svaki kupac na jednom mestu može pronaći svu neophodnu zaštitnu opremu, u skladu sa epidemiološkim merama ili potrebama svog posla, bilo da za cilj ima nabavku za lično korišćenje, za potrebe svoje firme ili za stavljanje u dalji promet i distribuciju.

U fokusu svakog modela nam je pažljivi razvoj i kontrolisana proizvodnja, kako bi se ispoštovali svi važeći standardi, a svi proizvodi se pakuju u dizajnirane kutije sa svim propisanim obeležjima, neophodnim informacijama i uputstvima za upotrebu.

Najvažnija napomena vezana za proizvode brenda je da su svi modeli i pripadajuća pakovanja usklađeni sa aktuelnim medicinskim direktivama i da posedujemo kompletnu dokumentaciju koja je kupcima raspoloživa na zahtev.

Posebno skrećemo pažnju vezano za medicinske proizvode, za stavljanje u promet potrebne su propisane dozvole i dokumentacija koju svaki distributer obezbeđuje samostalno.

NEMEDICINSKE MASKE
Troslojne zaštitne maske za jednokratnu upotrebu za decu i odrasle, u pakovanjima od 10 ili 50 komada i pojedinačnim kesicama

MEDICINSKE MASKE
Troslojne zaštitne maske za jednokratnu upotrebu za odrasle (tip I i tip IIR), u pakovanjima od 50 komada
MASKE KN TIPA
KN95, FFP2 i FFP3 zaštitne maske u pakovanjima od 5 do 50 komada
SANITAJZERI & BOČICE
Sredstva za dezinfekciju u obliku tečnosti i gela, bočice u pet različitih kapaciteta i pet opcija za zatvaranje
RUKAVICE
Polietilenske i vinil rukavice za jednokratnu upotrebu
VIZIRI & TERMOMETRI
Za kraj, ne zaboravite da se pridržavate svih mera, čuvate sebe i svoje najbliže!
  • Tags

    sredstva za dezinfekciju, zastitna oprema, zastitne maske, zastitni proizvodi, zastitni viziri za lice

Share project