Scroll to top

Keramičke šolje sa laserskom gravurom

Novo u ponudi

Keramičke šolje sa laserskom gravurom

Novi hit modeli šolja

Sigurni smo da će vas kao i nas oduševiti modeli šolja na kojma se brendiranje radi tehnikom laserske gravure.

U pitanju su sledeći modeli šolja:

GRETA 44.121

Šolja klasičnog oblika u boji. Namenjena je laserskoj gravuri kojom se ostavlja trag u beloj boji, skidajući površinski obojeni sloj sa površine šolje. Ovom tehnikom brendiranja se dobija posebno elegantan i diskretniji znak. Jedino ograničenje je u veličini znaka, odnosno širini površine koja se laserom može zahvatiti. Pogledajte raspoložive boje šolja sa primerom brendiranja:

VIVID 44.110

U pitanju je šolja klasičnog oblika u beloj boji sa obojenim unutrašnjim delom. Iznenađenje je u činjenici da se laserskim graviranjem ostavlja trag u boji i dobija znak koji se slaže sa bojom unutrašnjosti šolje. U nastavku vam predstavljamo raspoložive kombinacije boja:

SOFT BERRY 44.103

Posebno elegantan model šolje sa mat završnicom – gumiranom završnom obradom. Brendiranjem na ovom modelu se dobija beli trag, odnosno znak u beloj boji kao što je i unutrašnjost šolje. Pogledajte boje šolja koje su vam na raspolaganju:

LUCIA SOFT 44.119

Takođe i ove šolje su raspoložive u nekoliko boja, imaju belu unutrašnjost što odgovara boji znaka koji se dobija tehnikom laserske gravure. U pitanju je samo nešto drugačiji oblik šolje. Pogledajte kako na ovom modelu izgleda predloženi primer gravure:

  • Tags

    gravirane poklon solje, gravirane promo solje, gravura na soljama, keramicke solje sa gravurom, reklamne solje, solje sa gravurom

Share project
solje_sa_laserskom_gravurom_impress