Scroll to top

SUBLI COLLECTION

Budite kreativni Naša preporuka Novi proizvodi

SUBLI COLLECTION

Najbolje rešenje za kolornu štampu na majicama

Submlimaciona štampa jedan je od najpopularnijih načina brendiranja proizvoda zbog dobro poznatih prednosti kao što su izuzetno visok kvalitet štampe, veliki izbor materijala na kojima je moguća štampa, kao i niska cena izrade pojedinačnog proizvoda i neophodne opreme.

Sublimacija na tekstilu se takođe pokazala kao jedno od najboljih rešenja jer je prednost ovakvog otiska to što nije nanet na površinu materijala, već je u materijalu, što nam daje visok kvalitet i postojanost štampe kod svakodnevne upotrebe, pranja i to mašinskog, peglanja i slično.

Razmišljajući kako da kupcima omogućimo da naprave što kavlitetniju štampu, pod najboljim uslovima i na najboljim materijalima, odlučili smo da naš tekstilni program obogatimo jep jednom kolekcijom majica pogodnih za sublimaciju, predstavljamo Vam našu novu Subli porodicu!

SUBLI 50.055.90

Muška majica predviđena za sublimaciju, 160 g/m2, klasičnog kroja, šivena sa strane, sa duplim štepovima na renderu, rukavima i dnu, dodatnim štepom duž ramena i okovratnikom ojačanim trakom.

zenska majica sa kolor stampomSUBLI LADY 50.056.90

Ženska majica predviđena za sublimaciju, 160 g/m2, blaog strukirana, šivena sa strane, sa duplim štempovima na renderu, rukavima i dnu, dodatnim štempom duž ramena i okovratnikom ojačanim trakom

decija majica sa kolor stampomSUBLI KID 50.057.90

Dečija majica predviđena za sublimaciju, 160 g/m2, klasičnog kroja, šivena sa strane, sa duplim štepovima na renderu, rukavima i dnu, dodatnim štepom duž ramena i okovratnikom ojačanim trakom.

 

  • Tags

    kolor stampa na majicama, majice sa stampom, majice za sublimaciju, stampa na majicama

Share project