Scroll to top

TERMOSI & BOCE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Novo u ponudi

TERMOSI & BOCE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Predstavljamo Vam nove modele iz robne grupe kućni setovi – termose:

41.144 MASSIMO

41.140 FRIO

41.156 DROP

41.155 VIVO

41.141 HYDRO

Činjenice koje uvek ističemo prilikom prezentacije naše kolekcije boca i termosa:

Kvalitet materijala izrade – u proizvodnji koristimo najbolje sertifikovane materijale.

Funkcionalnost – kvalitetni materijali obezbeđuju osnovnu funkciju, a to je održavanje temperature tečnosti unutar proizvoda do 12h.

Praktičnost – dizajn boca i termosa omogućava praktično nošenje i sprečava prosipanje tečnosti.

Pakovanje – svi naši modeli su spakovani u dizajnirane kutije sa kompletnom specifikacijom, koje su 100% pogodne za recikliranje.

Održivost – korišćenje boca i termosa umesto plastične ambalaže postaće imperativ u budućnosti zbog materijala izrade koji su zdraviji, sprečavanja stvaranja plastičnog otpada, veoma dugog roka upotrebe i lakog održavanja.

MASSIMO je termos najvećeg kapaciteta u našoj kolekciji – 1000ml. Telo boce je od nerđajućeg čelika, a čep je u kombinaciji sa bambusom. Dvostruki zid čuva temperaturu tečnosti u termosu i do 12h.

FRIO je termos pravog sportskog izgleda i sjajan je dodatak za nošenje, u rancu ili automobilu. Kapacitet ovog termosa sa dvostrukim zidom je 500ml, materijal izrade je nerđajući čelik.

VIVO termos je elegantan model svedenog ali modernog dizajna, kapaciteta 500ml. Napravljen je od nerđajućeg čelika, a dostupan je u čak 5 boja koje se smatraju osnovnim u našoj kolekciji promo poklona – crna, teget plava, crvena, srebrna i bela. Brendiranje se preporučuje laserskom gravurom kojom se dobija dodatni efekat elegancije pri personalizaciji.

DROP je klasičan termos u kom će kafa ili čaj višečasovno ostati topli zahvaljujući specifičnom mehanizmu otvaranja/zatvaranja, a koji ujedno omogućava i manipulaciju jednom rukom. Napravljen od nerđajućeg čelika, ovaj termos sa dvostrukim zidom kapaciteta 500ml dostupan je u tri neutralne boje. Perporučujemo lasersku gravuru za personalizaciju ovog modela, a u zavisnosti od odabrane boje termosa razlikovaće se i efekat gravure što možete videti na slikama u nastavku.

uzorci_laserske_gravure_na_termosima

  • Tags

    boce od nerdjajuceg celika, laserska gravura, termosi, termosi sa gravurom

Share project