Scroll to top

Vodič kroz praznične korporativne poklone

Naša preporuka

Vodič kroz praznične korporativne poklone

Pogledajte ideje za praznične poklone koje smo podelili u nekoliko segmenata:

01 Poklon pakovanja

Naša kolekcija poklon pakovanja sadrži poklon kutije različitih dimenzija, boja i oblia, kao i ukrasno punjenje. Svi proizvodi su evropskog porekla, napravljeni od papira visokog kvaliteta.

02 Luksuzni pokloni

Ovi proizvodi su namenjeni najbliskijim osobama i najvažnijim partnerima i saradnicima. Najvišeg kvaliteta, od najboljih materijala i luksuznog dizajna, ovo su pokloni za ceo život.

03 Promo pokloni

Promo pokloni su atraktivnog izgleda i raspolažu većim prostorom namenjenim za brendiranje. Proizvodi su dizajnirani tako da pogoduju različitim tehnikama štampe i birani u neutralnim bojama, koje se lako uklapaju uz boje Vašeg brenda.

04 Personalizovani pokloni

Personalizovani pokloni su najupečatljiviji znak pažnje i bitna uspomena. Ovi proizvodi se najčešće brendiraju laserom ili digitalnom štampom, a mi smo napravili čitavu kolekciju poklona na kojima bi svako voleo da ima svoje ime.

05 Eco-friendly pokloni

Koncept održivosti je svima dobro poznat, a želja za očuvanjem životne sredine i pozitivnom doprinosu je sve veća. Naša kolekcija proizvoda od organskih, recikliranih i uopšteno održivih materijala se širi iz sezone u sezonu.

Preuzmite kompletan Vodič

  • Tags

    ideje za praznicne poklone, korporativni pokloni, personalizovani pokloni, praznicni pokloni, praznicni setovi, vodic kroz poslovne poklone

Share project
praznicni-promo-poklon-vodic-impress